Afbeelding
Boef Reu
Geadopteerd
Horizontal Rule
Ras: Europees Korthaar
Geboorte datum: 04/07/2015
Horizontal Rule
Ja
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij katten
Onbekend
Kan bij kinderen
Ja
gecastreerd
Horizontal Rule
Meter & Peter: Geen
Verslag geschreven door: BF Horizontal Rule
Boef heeft ongeveer 3 weken bij ons verbleven voordat we hem met pijn in het hart naar de Grensstreek moesten brengen. Onze binnenhuiskat wou hem jammer genoeg absoluut niet aanvaarden. Boef is een lief kereltje die maar niet genoeg kan krijgen van knuffels en aandacht. Hij reageert goed op zijn naam, past zich makkelijk aan en leert vlug bij. Ook kan hij zowel buiten als binnen. Naast zijn vele positieve kanten moet er echter wel rekening gehouden worden met zijn rugzakje. Hij reageert angstig en defensief op harde berisping. In deze situaties durft hij grommen en blazen. Beter is het om hem op een normale toon te berispen en eventjes apart te plaatsen. Hij heeft de boodschap dan nogal gauw door. Om deze reden is het misschien beter hem niet bij kleine kindjes te plaatsen. Als er rekening gehouden wordt met dit kantje, zal hij zich bewijzen als de schat van een kat die hij is!
Horizontal Rule 23/01/2017 | 18:15
Er zijn 3 beschikbare afbeeldingen.
Hr Afbeelding1 Afbeelding2 Afbeelding3 Hr
Nuttige info Horizontal Rule
Opname in het asiel op 04/01/2017
Reden opname: Afgestaan omdat de reeds aanwezige kat hem niet wil aanvaarden waardoor er veel stress is tussen beide dieren en er regelmatig ruzie ontstaat.
Extra info: Men nam de kat over van de eerste eigenaar die niet goed voor het dier zorgde. Boef heeft een rustige thuis nodig bij iemand die geduld met hem heeft en rustig en zonder dwang met hem omgaat. Pas wanneer Boef de tijd heeft gekregen om aan zijn nieuwe omgeving te wennen en zich hier ook goed gaat voelen komt zijn ware aard naar boven en blijkt hij een echte schootzitter te zijn. We sluiten niet uit dat Boef kan samenleven met soortgenoten op voorwaarde dat die hem niet overdonderen door dominant of opdringerig gedrag. Van honden trekt Boef zich normaal niets aan, maar we denken dat de hond waarmee hij eventueel zou moeten mee samenleven best ook wel een rustig type is. Kinderen is hij niet gewoon, maar door zijn eerder stressgevoelige aard denken we dat hij best niet geplaatst wordt in een gezin met kleine kinderen.
Horizontal Rule
Recente updates: Horizontal Rule
- 01/02/2017 - Werd geadopteerd.
- 30/01/2017 - Werd voorbehouden.
- 23/01/2017 - Verslag toegevoegd.
- 10/01/2017 - Info aangepast.
- 10/01/2017 - Afbeelding toegevoegd
- 10/01/2017 - Afbeelding toegevoegd
- 10/01/2017 - Afbeelding toegevoegd
- 10/01/2017 - Op de site geplaatst.
Sociale media: Horizontal Rule