Afbeelding
Hanne Rue
Geadopteerd
Horizontal Rule
Ras: Bengaal
Geboorte datum: 02/09/2012
Horizontal Rule
Onbekend
Kan bij honden
Ja
Kan bij katten
Ja
Kan bij kinderen
Ja
Gesteriliseerd
Horizontal Rule
Meter & Peter: Geen
Er zijn nog geen verslagen verstuurd.
Er zijn 3 beschikbare afbeeldingen.
Hr Afbeelding1 Afbeelding2 Afbeelding3 Hr
Nuttige info Horizontal Rule
Opname in het asiel op 24/10/2014
Reden opname: Afgestaan omdat ze te actief is voor de andere aanwezige kat. Hanne is nl. heel energiek en speels en verveelt zich snel. Daardoor probeert ze de andere kat, een iets oudere volwassen kater die erg op zijn rust gesteld is, regelmatig uit te dagen om met haar te spelen en rond te rennen. Dit tot groot ongenoegen van de kater die haar duidelijk laat voelen dat hij met rust gelaten wil worden. Hanne is bovendien een echte jager, naast vogels vangt en doodt ze ook de konijntjes van de buren, wat dan weer tot burenruzies leidt.
Extra info: Hanne is een kat die zeker buiten moet kunnen en ruimte moet hebben om rond te rennen, te klimmen, kortom, om op 'avontuur' te gaan. Dit liefst samen met een speelmaatje. Als ze immers haar energie niet kwijt kan, te weinig aandacht krijgt (van soortgenoten of mensen) en te lang in huis opgesloten moet blijven wordt ze lastig en gaat zelf allerlei 'spelletjes' uitvinden om zich bezig te houden. Bij gevolg is Hanne dus niet geschikt voor wie op een studio/appartement woont of voor mensen bij wie ze het huis nooit mag verlaten. Ze is ook wel lief, maar zeker geen kat die ganse dagen stilletjes op de schoot zal komen liggen en slapen.


BELANGRIJKE OPMERKING!
Bengalen zijn katten die je niet vaak in asielen zult vinden. We verwachten dus dat deze knappe meid op heel wat interesse zal kunnen rekenen van kandidaat-adoptanten. Mogen we u echter met aandrang vragen u niet blind te staren op haar rasnaam of schoonheid, maar vooral rekening te houden met haar karakter en haar behoefte aan aandacht, activiteit en ruimte. Bedenk voor u ons contacteert aub eerst of u haar de geschikte thuis kunt bieden. Enkel ernstige kandidaten zullen in overweging worden genomen.
Horizontal Rule
Recente updates: Horizontal Rule
- 25/10/2014 - Werd geadopteerd.
- 25/10/2014 - Info aangepast.
- 25/10/2014 - Info aangepast.
- 25/10/2014 - Afbeelding toegevoegd
- 25/10/2014 - Afbeelding toegevoegd
- 25/10/2014 - Afbeelding toegevoegd
- 25/10/2014 - Op de site geplaatst.
Sociale media: Horizontal Rule