Afbeelding
Noa Reu
Geadopteerd
Horizontal Rule
Ras: Rottweiler
Geboorte datum: 06/06/2016
Horizontal Rule
Ja
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij katten
Onbekend
Kan bij kinderen
Ja
gecastreerd
Horizontal Rule
Meter & Peter: Geen
Verslag geschreven door: nona Horizontal Rule
Noa, is een fraai ogende Rottweiler die binnen enkele maanden twee verjaardagkaarsjes mag uitblazen. Deze lieve rakker heeft een kortharige zwarte vacht met roodbruine aftekeningen, nog enkele borstelbeurten en hij is pico bello. Noa staat stevig op zijn poten en is beresterk. Hij is gecastreerd en sleurt nog geen overtollige kilootjes mee. Zijn conditie is dan ook op en top. Noa zit ongeduldig in zijn kennel te wachten op wat aandacht, met een stille hoop, geadopteerd te worden. Op wandel trekt deze imposante viervoeter nauwelijks en toont nieuwsgierige interesse wat rond hem gebeurt. Deze Rottweiler geniet klaarblijkelijk van aandacht en knuffels. Hij is enorm aanhankelijk en zachtaardig, kortom eerder een familie hond dan een waakhond. Noa zal goed tot zijn recht komen bij een baasje met verstand van zaken, die hem aandacht en voldoende activiteiten schenkt...hechte vriendschap geassureerd.
Horizontal Rule 21/04/2018 | 10:30
Er zijn 2 beschikbare afbeeldingen.
Hr Afbeelding1 Afbeelding2 Hr
Nuttige info Horizontal Rule
Opname in het asiel op 30/03/2018
Reden opname: Afgestaan omdat de hond tijdens de nacht, wanneer hij samen met nog een andere hond vrij mag rondlopen om te waken over het bedrijf van zijn baasjes, te veel schade aanricht door dingen stuk te bijten. Noa mist dan blijkbaar de aanwezigheid van zijn baasjes en gaat zich ook vervelen.
Extra info: Alhoewel Noa nu een leven als waakhond kende, heeft hij vroeger ook nog in een huis gewoond, dus een leven als huishond is niet uitgesloten. Een thuis waar men meer tijd voor hem heeft en waar hij meer aandacht krijgt zou mogelijks al een grote stap kunnen zijn om zijn vernielzuchtig gedrag op te lossen.
Horizontal Rule
Recente updates: Horizontal Rule
- 11/07/2018 - Werd geadopteerd.
- 24/04/2018 - Verslag toegevoegd.
- 30/03/2018 - Afbeelding toegevoegd
- 30/03/2018 - Afbeelding toegevoegd
- 30/03/2018 - Op de site geplaatst.
Sociale media: Horizontal Rule