Afbeelding
Rocky Reu
Geadopteerd
Horizontal Rule
Ras: Kruising Siamees
Geboorte datum: 15/02/2014
Horizontal Rule
Onbekend
Kan bij honden
Nee
Kan bij katten
Ja
Kan bij kinderen
Ja
gecastreerd
Horizontal Rule
Meter & Peter: Geen
Verslag geschreven door: Lindsay Horizontal Rule
Update:
Ondanks de gekende problematiek bij de vorige eigenaar viel het ons op dat Rocky in het asiel niet reageerde op de aanwezigheid van andere katten die hij vanop afstand kon zien vanuit zijn verblijf. Daarom werd besloten toch eens een poging te wagen om hem te introduceren in onze groep asielkatten die samen in één ruimte verblijven. Tot op heden lijkt dit verbazend genoeg geen probleem te vormen. Rocky vertoont geen angst of agressie naar de andere katten. We hopen hem op deze manier toch wat te socialiseren met soortgenoten, maar dit geeft uiteraard geen garanties dat het ook zou lukken binnen een thuissituatie.
Horizontal Rule 30/06/2016 | 12:28
Er zijn 2 beschikbare afbeeldingen.
Hr Afbeelding1 Afbeelding2 Hr
Nuttige info Horizontal Rule
Opname in het asiel op 21/06/2016
Reden opname: Afgestaan omdat Rocky geen andere katten kan uitstaan. Hij werd overgenomen van de eerste eigenaar, met de bedoeling dat hij een speelmaatje zou zijn voor de reeds aanwezige kat. Na maanden lang alle mogelijke middeltjes te hebben geprobeerd (zelfs onder begeleiding van een dierenarts) lukt het maar niet om Rocky te laten wennen aan de andere kat. Vanaf dat hij de kans krijgt en haar ziet valt hij de andere kat aan, en dit echt niet om gewoon maar een ruw spelletje te spelen. Ook de kat van de buren is niet meer veilig.
Extra info: Gek genoeg liet Rocky de cavia's en kippen wel met rust, ging zelfs bij hen slapen, en ook de jonge kinderen van het gezin mochten alles met hem doen.
Horizontal Rule
Recente updates: Horizontal Rule
- 06/07/2016 - Werd geadopteerd.
- 30/06/2016 - Verslag toegevoegd.
- 23/06/2016 - Afbeelding toegevoegd
- 23/06/2016 - Afbeelding toegevoegd
- 23/06/2016 - Op de site geplaatst.
Sociale media: Horizontal Rule