Afbeelding
Layla Rue
Geadopteerd
Horizontal Rule
Ras: Mechelse Herder
Geboorte datum: 20/10/2013
Horizontal Rule
Ja
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij katten
Ja
Kan bij kinderen
Nee
Gesteriliseerd
Horizontal Rule
Meter & Peter: Geen
Verslag geschreven door: Martine Horizontal Rule
Horizontal Rule 02/11/2017 | 14:36
Er zijn 2 beschikbare afbeeldingen.
Hr Afbeelding1 Afbeelding2 Hr
Nuttige info Horizontal Rule
Opname in het asiel op 19/10/2017
Reden opname: Afgestaan omdat de werkomstandigheden van haar baasje, een alleenstaande moeder met 2 kinderen, gewijzigd zijn waardoor er amper nog tijd over blijft voor Layla. Helaas kon de hond niet terecht bij familie of vrienden waardoor de vrouw met pijn in het hart zich genoodzaakt zag de hond naar het asiel te brengen.
Extra info: Layla is een lieve, maar ook actieve hond die nood heeft aan aandacht en beweging. Een goed omheinde tuin is een noodzaak, want anders durft Layla wel eens alleen op avontuur gaan. Layla groeide op als gezinshond in huis, we zoeken voor haar dan ook opnieuw een thuis waar ze ook in huis mag leven samen met haar nieuwe baasjes.

Verslag van een vaste wandelaar:

Layla is zo’n vier jaar oud, fijn gebouwd en kerngezond. Ze heeft duidelijk energie te over en is super enthousiast als ze mee mag voor een wandeling. Dan springt ze tegen je op, “een gat in de lucht”.
Maar een kordaat bevel, “in de mand” en Layla gaat er netjes zitten en steekt haar kopje door de halsband. Het gaat heel vlot langs de andere honden en soms stopt ze even om een collega te begroeten. Eens buiten merk je dat deze hond echt “iets wil doen” en tegelijk heel gehoorzaam is. Layla heeft duidelijk een heel goede opvoeding gekregen. In het lange gras kan ze dan wat zotjes rondrennen en op bevel kopt ze direct bij je, dat alles aan de flexie maar ik denk dat het bij loslopen ook wel makkelijk zou lukken. En ze leert zo makkelijk bij : muurtje springen, balletje zoeken…Of misschien kon ze dat al allemaal?
Dus : een alerte, levendige, hyper actieve en intelligente hond. Voor iemand die actief met zijn hond wil en kan bezig zijn, voor iemand die dit ras kent en apprecieert is dit een super-hond!
Horizontal Rule
Recente updates: Horizontal Rule
- 06/11/2017 - Werd geadopteerd.
- 05/11/2017 - Verslag toegevoegd.
- 03/11/2017 - Werd voorbehouden.
- 02/11/2017 - Info aangepast.
- 02/11/2017 - Info aangepast.
- 23/10/2017 - Afbeelding toegevoegd
- 23/10/2017 - Afbeelding toegevoegd
- 20/10/2017 - Op de site geplaatst.
Sociale media: Horizontal Rule