Afbeelding
Kito Reu
Geadopteerd
Horizontal Rule
Ras: Mechelse Herder
Geboorte datum: 29/09/2013
Horizontal Rule
Nee
Kan bij honden
Nee
Kan bij katten
Ja
Kan bij kinderen
Nee
gecastreerd
Horizontal Rule
Meter & Peter: Geen
Verslag geschreven door: dieterenpeggy Horizontal Rule
Kito is een schat van een Mechelaar . Wat hij inderdaad het liefst doet is knuffelen en spelen . Al van puppy af is hij grootgebracht als gezinshond en sliep altijd mee op bed . Op schoot willen zitten en dan stuntelen als grote woef brengt hilarische momenten ter herinnering . Lieve Kito , we missen je nog elke dag , maar wetende dat je bij zulke lieve mensen je nieuwe plaatsje afwacht maakt het wat draaglijker voor ons . Marco , een welgemeend dankwoordje voor jou , dat je Kito ervaart zoals hij is . Je tijd met hem deelt als een echte vriend ! Aan alle medewerkers , lieve mensen , jullie doen prachtig werk , recht uit jullie hart ! Dank je wel !!!! Dikke knuffel aan Kito en dikke pluim voor jullie inzet X
Horizontal Rule 16/05/2015 | 14:17
Verslag geschreven door: marco Horizontal Rule
Kito is al helemaal ingeburgerd in het asiel. Als je binnenkomt in zij n kennel neemt Kito een bal of een deken in zijn muil om je uit te nodigen voor een spelletje. Aanlijnen gaat snel en hij trekt (!) je nu naar buiten. Een heel grote wandelaar is het niet : liefst dikwijls uitrusten en knuffelen. En dan zo gauw mogelijk terug naar het veilige asiel. Bij het langs de andere kennels lopen stopt hij even vriendelijk bij de andere honden, zonder een spoor van agressie.
Horizontal Rule 10/05/2015 | 11:59
Verslag geschreven door: marco Horizontal Rule
Maak kennis met de meest knuffelgrage Mechelaar van Rekkem en wijde omstreken! Kito ligt of zit rustig in zijn kennel en is wat behoedzaam als je binnenkomt. Een beetje zachtjes praten en neerhurken en je krijgt hem makkelijk mee. Langs de andere kennesl gaan is voor Kito een beproeving want al die blaffende en grommende soortgenoten overdonderen hem. Ik merkte wel geen spoor van agressie naar andere honden toe, ook niet tijdens het wandelen. De wandelingen verlopen rustig, zonder trekken en hij blijft liefst eerder dicht bij je in de buurt. "Zit" en "neer" lukken aardig, verder is Kito een gezelschapshond eerder dan dat hij veel "will to please" vertoont.
Horizontal Rule 24/04/2015 | 11:34
Er zijn 2 beschikbare afbeeldingen.
Hr Afbeelding1 Afbeelding2 Hr
Nuttige info Horizontal Rule
Opname in het asiel op 17/04/2015
Reden opname: Afgestaan omdat men noodgedwongen moet verhuizen, maar nergens een nieuwe woonst vindt waar Kito ook welkom is.
Extra info: Kito is een leven als gezinshond gewoon.
Horizontal Rule
Recente updates: Horizontal Rule
- 18/05/2015 - Werd geadopteerd.
- 16/05/2015 - Verslag toegevoegd.
- 15/05/2015 - Werd voorbehouden.
- 10/05/2015 - Verslag toegevoegd.
- 24/04/2015 - Verslag toegevoegd.
- 18/04/2015 - Afbeelding toegevoegd
- 18/04/2015 - Afbeelding toegevoegd
- 18/04/2015 - Op de site geplaatst.
Sociale media: Horizontal Rule